Kupovina na rate i načini plaćanja | Duseci | Kreveti | Orneo by Corbin group
Prodaja +381 63 540 502

Kupovina na rate i načini plaćanja

Cene

Sve navedene cene proizvoda su izrađene u RS dinarima sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo promene cena bez prethodnog obaveštenja, ako nije navedeno drugačije (primer akcija i posebnih pogodnosti). Kada kupac potvrdi svoju kupovinu u internet prodavnici www.corbin.rs, važe cene objavljene od strane kompanije Corbin group d.o.o, koje se nalaze u konačnoj potvrdi porudžbine. Cene važe za jedan komad, ukoliko nije navedeno drugačije.

U internet prodavnici prikazane su redovne cene proizvoda i akcijske cene kada je proizvod na nekom akcijskom sniženju. Redovne cene su maloprodajne cene, koje su objavljene u zvaničnom cenovniku kompanije Corbin group d.o.o. Osnova za izračunavanje visine uštede ili visine popusta su zvanične maloprodajne cene. Akcijska cena je cena koju kupac plaća za proizvod koji je na akciji. U primeru kada proizvod nije na akciji, kupac plaća redovnu (maloprodajnu) cenu.

U internet prodavnici je redovna cena označena tamno plavom bojom. Akcijska cena je označena svetloplavom bojom. U primeru da je proizvod na akciji, redovna cena je precrtana. Razlika između redovne i akcijske cene zove se ušteda i komuniciramo je na određenim proizvodima.

Možete birati između nekoliko načina plaćanja:

1. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem, proizvode plaćate kuriru prilikom dostave na vašu kućnu adresu ili neku drugu koju ste izabrali. Kod plaćanja pouzećem, moguće je samo gotovinsko plaćanje. Kurir vas pozove pre isporuke. Ukoliko u trenutku dostave niste kod kuće, sa kurirom ćete se dogovoriti o novom terminu isporuke. Paket kod kurira ostaje 7 dana i u tom roku će isporuka biti pokušana nekoliko puta. Posle 7 dana, vaš paket se vraća u naš magacin.

2. Plaćanje po predračunu

Kod izbora plaćanja po predračunu, po završetku kupovine na svoju e-mail adresu, koju ste naveli u porudžbenici, dobijate ponudu. Na njoj se nalaze svi potrebni podaci za plaćanje: broj računa, poziv na broj, iznos…
Plaćanje najlakše možete obaviti e-bankingom, ili u preko opšte uplatnice u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji.
Pakovanje i dostava proizvoda se radi nakon prijema dokaza o uplati.

Podaci za popunjavanje platnog naloga:

Namena plaćanja: Plaćanje internet porudžbine br.(unesete broj porudžbenice)
Ime/Naziv: Corin group d.o.o.
Adresa: Save Jovanovića 4, Beograd
Poziv na broj: upišete broj svoje ponude
Broj računa kod Intesa banke: 160-347502-29

3. Plaćanje na do 10 mesečnih rata, bez kamate

Corbin group vam omogućava plaćanje na rate, do 10 mesečnih rata, bez kamate, čekovima građana. Za sve informacije o kupovini na rate pozovite nas na broj: 063 540 502. Plaćanje na rate je moguće čekovima koje su izdale banke:
Poštanska štedionica, Komercijalna banka, Banca Intesa, Raiffeisen banka, Erste Banka, AIK banka, Unicredit banka i Čačanska banka.
Kod plaćanja na rate, prva rata je gotovinska i plaća se prilikom dostave porudžbine, a za ostale rate mu se deponuju popunjeni čekovi. Čekovi idu na realizaciju svakog sledećeg 15. dana u mesecu. Ime na računu (osoba koja poručuje) mora se podudarati sa imenom vlasnika čekova. U suprotnom, čekovi neće moći da se deponuju.

Kako popuniti čekove:

Kada kod online poručivanja kao način plaćanja obeležite opciju „plaćanje na rate“, završite kupovinu a naš savetnik će vas pozvati kako bi vam dao instrukcije za popunjavanje čeka/ova. Potrebno je da pripremite čekove koje ćete koristiti i da savetniku izdiktirate serijske brojeve čekova i broj tekućeg računa. To su parametri za proveru. Čekove potpisujte,upisujete iznose i datume koje vam Corbin group savetnik bude naveo u telefonskom razgovoru. Na poleđini čekova se čitko napiše ime i prezime, kontakt telefon i broj lične karte.
Plaćanje na rate je moguće do kupovine iznad 5.000 dinara.
Molimo pogledajte skalu ispod:

Od       100,00do   5.000,00 rsdjednokratno plaćanje
Od    5.000,00do 10.000,00 rsd2 mesečne rate
Od   10.001,00do 15.000,00 rsd3 mesečne rate
Od   15.001,00do 20.000,00 rsd4 mesečne rate
Od   20.001,00do 25.000,00 rsd5 mesečnih rata
Od   25.001,00pa nadalje6 mesečnih rata

Maksimalan  iznos na čeku je 5.000,00 rsd.