Kupovinu dušeka treba gledati kao ulaganje | Duseci | Kreveti | Orneo by Corbin group
Prodaja +381 63 540 502

Kupovinu dušeka treba gledati kao ulaganje

Kvalitetne proizvode za spavanje trebamo zaista posmatrati kao ulaganje u sebe, a samo ulaganje znači da dajemo novac za nešto i da očekujemo povratnu korist od toga. Korist od ulaganja u  dobar madrac bi mogla biti najveća korist koju možemo dobiti od kupovine bilo kojeg drugog proizvoda.

Zamislimo osobu koja spava na neodgovarajućem madracu , koji joj ne nudi ni minimum udobnosti i potpore, i pretpostavimo da koristi taj madrac i do 10 godina kao što to čini veliki broj ljudi. Ta osoba ne zna kako je spavati na udobnom odgovarajućem madracu, nije svjesna tih prednosti niti stanja potrošenosti vlastite podloge za spavanje.

Sada zamislite osobu koja je to cijelo vrijeme spavala na kvalitetnom madracu, onome koji joj u potpunosti odgovara i da je na taj način provela desetak godina kao i gore navedena osoba. Sigurno postoje dramatične razlike izmedju njih koje se mogu ogledati na fizičkoj pojavi, ponašanju, sreći, zdravlju i sveukupno kvaliteti života.

Postoje ljudi koji ne žele potrošiti vlastiti novac na madrac jer ne znaju ili nisu svjesni koliko je taj proizvod bitan. Odgovornost nas koji smo toga svjesni je da pokušamo to znanje i samosvjesnost prenijeti na druge. Jednu trećinu života prespavamo, odabirom odgovarajućeg madraca, mi investiramo u one druge dvije trećine i činimo ih kvalitetnijim. 

Zbog toga vjerovatno ne postoji proizvod koji više može pozitvno uticati na kvalitet života od madraca. Neki kažu da je dobar madrac bitniji i od dobrog doktora. 

Za savršene snove iz House decor-a Proizvodnja i prodaja kreveta i dušeka po željenim merama. U House decor-u možete pronaći klasične dušeke sa federima koji su zamenjeni dušecima sa poliuretanskom penom, dušecima sa memory penom ili dušecima sa penom od lateksa. Postoje i dušeci od češljanog pamuka (futona), kao i dušeci nove generacije dušeci sa džepičastim jezgrom. Naše prednosti u odnosu na ostale: –Proizvođačke cene (najjeftiniji kreveti i dušeci u regionu) –Mogućnost izrade kreveta i dušeka u željenim dimenzijama. -Ekspresna isporuka (vršimo dostavu kreveta i dušeka u najkraćem mogućem roku 3-10 dana) –Svakodnevni popusti i akcije (diskontna prodaja) -Besplatna dostava i montaža (na teritoriji Beograda), kurirskim službama po celoj Srbiji po pristupačnim cenama. -Plaćanje na rate bez kamate (čekovima građana do 10 mesečnih rata i platnim karticama)

Povezane objave

Prokomentariši