O nama | Duseci | Kreveti | Orneo by Corbin group
Prodaja +381 63 540 502

Šta nudimo u Corbin group-u

Svi modeli naših kreveta odišu jedinstvenim dizajnom, elegancijom i kvalitetom. Ćvrsti su i stabilni. kreveti su izrađeni od punog drveta, parene bukve, odličnog kvaliteta. Proces proizvodnje i završna obrada zadovoljavaju najstrože standarde. Za sve krevete posedujemo ateste.
U našojponudi možete pronaći klasične dušeke sa federima koji su zamenjeni dušecima sa poliuretanskom penom, dušecima sa memory penom ili dušecima sa penom od lateksa. Postoje i dušeci od češljanog pamuka (futona), kao i dušeci nove generacije dušeci sa džepičastim jezgrom.Naše dušeke prepoznaćete pod brendom Orneo.
–Proizvođačke cene (najjeftiniji kreveti i dušeci u regionu) –Mogućnost izrade kreveta i dušeka u željenim dimenzijama. -Ekspresna isporuka (vršimo dostavu kreveta i dušeka u najkraćem mogućem roku 5-15 raadnih dana) –Svakodnevni popusti i akcije (diskontna prodaja) -Mogućnost dostave i montaže (na teritoriji Beograda), kurirskim službama po celoj Srbiji po pristupačnim cenama. -Plaćanje na rate bez kamate (čekovima građana do 10 mesečnih rata i platnim karticama)

Naša vizija

Corbin group će kroz transformaciju i stalna unapredjenja biti kompanija koja nudi savremena rešenja koja će prepoznati potrebe korisnika. Unapređenja se odnose na konstantno učenje, poštovanje principa kvaliteta, definisanje i pružanje usluga koje će olakšati potrebe naših klijenata. Spremni smo za novi put uspeha.

Naš moto

Vrhunski kvalitet i savršen dizajn.

Šta naši kupci kažu o nama

Ivana i Dragan J.

Skoro smo se vencali i naravno resili da kupimo novi bracni krevet i ako smo zvali i trazli za juce da nam dostave, sjajni tim Corbin group je izasao u suret i ne samo da nam je dostavio na vreme vec i postavio za sve cokoladnim bombonjerama <3 MNOGO VAM HVALA!

Zare P.

Sve pohvale! Porucio sam online krevet i dusek, sve reseno i pre roka sa sve instalacijom :D Prezadovoljan!!!

Jovana V.
Zadovoljni kupac

Mucila sam muku sa suprugom sve dok nisam kupila vas Dusek Superior KOKO i dobilafenomenalni Latex jastuk! Moj dragi vise ne hrce a ja mirno spavam i budim se odmorna… Hvala vam