Pravila i uputstva  za korišćenje i održavanje dušeka | Duseci | Kreveti | Orneo by Corbin group
Prodaja +381 63 540 502
Pravila i uputstva  za korišćenje i održavanje dušeka

Pravila i uputstva  za korišćenje i održavanje dušeka

Pravila i uputstva  za korišćenje i održavanje dušeka

 

1.Dušek je neophodno izvaditi iz ambalaže u roku od 30 dana od preuzimanja.

2.DUŠEKE UVEK DRŽITE NA PODLOZI OD LETVICA. Izbegavajte da dušek postavljate na zatvorene podloge jer takve podloge nisu odgovarajuće i dolazi do zadržavanja vlage i stvaranja buđi. Isključivo koristiti letvice kako bi vazduh mogao da cirkuluše. npr. dušeci sa žičanim jezgrom i džepičastim jezgrom moraju imati podnice sa gušćim letvicama, kako ne bi došlo do propadanja opruga nakon duže upotrebe. Svi ostali dušeci od PU pene, hladno-livene pene i memorijske pene obavezno moraju da imaju podnice od letvica kako bi se omogućilo pravilno provetravanje dušeka zbog gustine materijala od kojeg je napravljen.

3.Proizvod nije pogodan za vlažne prostorije. Proizvod je namenjen za korišćenje u zatvorenim prostorijama, u optimalnim klimatskim uslovima, relativne vlažnosti između 40% i 60% i temperaturom preko 18⁰ C. Preporučujemo da prostoriju u kojoj se nalazi dušek redovno provetravate i izlažete svežem vazduhu. Prilikom provetravanja preporučljivo je da dušek bude bez posteljine. Na taj način se izbegava zadržavanje vlage, što onemogućava razvoj buđi. Proizvod nije pogodan za vlažne prostorije. Treba izbegavati tečnost i vlagu na dušeku.

4.Koristite zaštitu za dušek. Kada spavate sa zaštitom za dušek znoj se apsorbuje i time štiti vaš dušek. Ovaj tip proizvoda lako se održava, te je preporuka da se pere najmanje 6 puta godišnje ili češće ukoliko imate određene alergije. Preporuka je da se zaštite za dušeke menjaju na svake dve do tri godine.

5.Preporučujemo da Vaš dušek povremeno rotirate. Posebno je to bitno u prvih godinu dana korišćenja, kako bi se dušek ravnomerno formirao.i to tako da deo gde je bila glava okrenete na mesto gde su noge (glava /noge i dole/gore).

6.Ne treba koristiti razna tečna sredstva za čišćenje dušeka. Četkajte ili usisavajte dušek da biste uklonili prašinu. Ukoliko dušek ima skidajuću navlaku, možete je prati u veš-mašini na temperaturi do 40 °C, bez centrifuge. Sušenje u veš-mašini koja ima tu mogućnost nije dozvoljeno, jer može dovesti do sakupljanja i smanjenja navlake. Ukoliko dušek ima neskidajuću navlaku, preporučujemo da je održavate usisivačem (bez vode).

7.Nikada ne savijajte dušek jer možete prouzrokovati oštećenje

8.Strogo je zabranjeno skakanje po dušeku, jer to može dovesti do oštećenja dušeka u celini i deformisanja opruga.

Za savršene snove iz House decor-a Proizvodnja i prodaja kreveta i dušeka po željenim merama. U House decor-u možete pronaći klasične dušeke sa federima koji su zamenjeni dušecima sa poliuretanskom penom, dušecima sa memory penom ili dušecima sa penom od lateksa. Postoje i dušeci od češljanog pamuka (futona), kao i dušeci nove generacije dušeci sa džepičastim jezgrom. Naše prednosti u odnosu na ostale: –Proizvođačke cene (najjeftiniji kreveti i dušeci u regionu) –Mogućnost izrade kreveta i dušeka u željenim dimenzijama. -Ekspresna isporuka (vršimo dostavu kreveta i dušeka u najkraćem mogućem roku 3-10 dana) –Svakodnevni popusti i akcije (diskontna prodaja) -Besplatna dostava i montaža (na teritoriji Beograda), kurirskim službama po celoj Srbiji po pristupačnim cenama. -Plaćanje na rate bez kamate (čekovima građana do 10 mesečnih rata i platnim karticama)

Povezane objave

Prokomentariši